Bemutatkozás

...
dr. Gaiderné dr. Gáspár Éva

Dr. Gaiderné Dr. Gáspár Éva Ügyvéd, a Zala Megyei Ügyvédi Kamara tagja. Egyetemi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam,- és Jogtudományi Karán végezte, emellett európai jogi szakjogász diplomát is szerzett, a Zala Megyei Iparkamara mellett működő Békéltető Testület tagja. Felelősségbiztosítással a Magyar Ügyvédek Biztosító Egyesületénél rendelkezik. 2007. óta építi ki Zalaegerszegen Zala és Vas megye területére koncentrálva ügyvédi praxisát, előtte 4 éven keresztül ügyvédjelöltként dolgozott. 2014. évtől Budapesten is végez tevékenységet. Ügyfelei közt tudhat több magyar és osztrák magánszemélyt, céget és pénzintézetet is. Ügyvédként a célja, az ügyfelek teljes körű, pontos kiszolgálása, a lehető legteljesebb körű diszkréció mellett.

A Végrehajtási törvény módosítása után sem mindig 100% a 100%…

Az ingatlan árverése során a kikiáltási ára mindig a megállapított a becsérték összege.
Vegyük végig, az ingatlan ELSŐ árverésekor hogy alakulhat az árverési vételár.

50%
Egy ingatlanra alap esetben legalább a kikiáltási ár felének megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat.

70%
Lakóingatlanra legalább a kikiáltási ár 70%-ának megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat, ha az adósnak ez az egyetlen lakóingatlana, lakóhelye ebben van, és a végrehajtási eljárás megindítását megelőző 6 hónapban is ebben volt. A fenti együttes feltételeknek kell együttesen érvényesülnie.

100%
Kizárólag fogyasztóval kötött szerződésen alapuló követelés esetén a becsérték 100%-n lehet megvásárolni a lakóingatlant, a lakóingatlanra vonatkozó feltételek fennállása esetén. (lsd. 70%)

Ha az első árverés sikertelen, a fentiek változnak. Részletes tájékoztatásért keresse irodánkat.